En liten oppdatering…

Jeg lovet å komme med en oppdatering om hvordan det går i min nye jobb hos Zeppelin.

Årets tredje og min andre hele uke i selskapet er snart historie. Jeg har absolutt ikke følelsen at jeg bare har vært her i drøye to uker.  Med det mener jeg ikke at tiden har stått stille, men dagene har vært så fulle av inntrykk at jeg føler jeg har lært mer disse to ukene enn hva jeg har gjort de siste to årene. Fortsatt er det MYE å lære, men Zeppelin er uten tvil et bra sted å bygge kunnskap.

IMG_6461

Mottakelsen har vært upåklagelig, og det er alltid en god tone på kontoret. Selv om det er fort å føle at man faller litt utenfor samtalen når den beveger seg inn i en annen intellektuell atmosfære enn hva jeg vanligvis er vant med, så er alle kollegaene flinke til å inkludere og til å dele av egen kunnskap.

Kundeporteføljen og tilhørende oppgaver er varierte, men særdeles spennende. Oppgavene disse første ukene har bestått av alt fra å oversette tekster som skal inn i en løsning vi bygger for et dansk hjertesenter, til arbeid med oppstarten av et større prosjekt vi gjør for et verdensledende legemiddelfirma hvor vi skal drifte all digital kommunikasjon. Jeg har også fått være med i spennende kundemøter, og begynt på å jobbe med videreutvikling av Zeppelins egen markedsføring.

For de som ikke kjenner selskapet Zeppelin, så er det et konsulentselskap som jobber i krysningen mellom forretningsrådgivning og digital utvikling. Selskapet rådgir, utviklinger og gjennomfører prosjekter for en rekke ulike kunder innen flere sektorer, deriblant legemiddelselskaper, finans og forsikringsinstitusjoner, medtech-selskaper og politiske partier. Selskapet ble startet i 2006 av min sjef Hans Anderssen,som tidligere har jobbet i Geelmuyden.Kiese og Burson-Marsteller, samt vært kommunikasjonssjef  i Apokjeden.

Det er ikke hensikten å bli klisjeaktig, men jeg kan si gleder meg til fremtiden, ja faktisk allerede til neste arbeidsdag.

Kategorier: ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..