Nytt år, nye kapitler, nye muligheter og ny jobb!

Nytt år, nye muligheter. Bildekilde: http://www.tank.ee/
Nytt år, nye muligheter. Bildekilde: http://www.tank.ee/

Så var enda ett år forbi og enda et kapittel skrevet. Hvordan boken om våre liv ender er det heldigvis ikke noen av oss som vet. Noen ganger går livet til hovedpersonen i det samme sporet, uten endring og uten forbedring. Andre ganger skjer det ting vi ikke kunne ane før vi har bladd over på en ny side. I hver en bok finnes det sorger og det finnes gleder, ingen av sidene er like.

Nå skal ikke dette blogginnlegget flyte helt ut i periferien, men året ble litt sånn. Noen dører ble lukket, mens andre åpnet seg.

På sensommeren skrev jeg et innlegg om karrierevalg og jobbytte. Etter å ha utviklet en forretningside sammen med en av mine beste venner valgte jeg å satse fullt på dette prosjektet. Ideen ble til et fullt operativt selskap med kundeportefølje og vekstpotensial. En interessant og lærerik periode på mange måter. Men gjennom høsten merket jeg et savn etter å kunne utvikle ideer og etter mer erfarne kollegaer som kunne lære bort og inspirere. Samtidig er nok en av lærdommene man sitter igjen med at det å gjøre business med en av sine beste venner ikke alltid er det beste for vennskapet. Et godt vennskap er aldri verdt å ofre, hverken for jobb eller for penger.

Derfor har året også blitt litt rart. Som en orienteringsløper med kartet opp ned har jeg ikke helt funnet den rette stien. Da er det også fort å virke litt ukomfortabel i møtet med andre mennesker.

Men nå mot slutten av året dukket det opp en mulighet som gjør at jeg kan snu kartet og forhåpentligvis finne frem dit jeg ønsker å komme. Etter en kort dialog på LinkedIn ble jeg invitert på intervju hos konsulentselskapet Zeppelin som holder til på Skøyen. Selskapet har en veldig spennende filosofi og jobber i kryssingen mellom forretningsrådgivning og digital utvikling. Vi fant umiddelbart tonen og jeg skjønte fort at dette var et sted jeg kunne tenke meg å jobbe. Etter to særdeles hyggelige møter med ulike mennesker i selskapet fikk jeg tilbud om jobb som digital markedsfører / tekstforfatter.

Når vi i tillegg fant ut at vi deler mye av de samme interessene og verdiene så var ikke valget vanskelig. Allerede i morgen, 2 januar begynner jeg i den nye jobben.

En av mine store inspirasjonskilder på nett, Cecilie Thunem-Saanum har et fantastisk godt mantra som sier: Gjør mer av det du tror på. Tro mer på det du gjør.

Det er noe jeg tenker å etterleve i året som kommer.

Godt nytt år alle sammen!

Kategorier:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..