Spøkelsesbyen som bydde opp til fest…

Digitale markedsførere snakker ofte om virale effekter, og mulighetene sosiale medier gir for å spre ditt budskap.

Du må ha en flott Facebookside, du bør være på twitter, og du bør helst ha en blogg. Legger du opp til dialog med kundene vil de engasjere seg i din merkevare. Pinterest er spennende, det kan drive trafikk til din hjemmeside, men Google+, det er bortkastet tid. Det skjer jo ikke noe der og tjenesten er alt for lik Facebook.

Etter å ha brukt litt mer tid på Google+ den siste tiden, og blitt positivt overrasket over økende engasjement, fikk jeg lyst til å skrive en bloggpost om temaet. Jeg har ikke blogget noe særlig på eget domene før, så jeg bestemte meg for å starte litt i det små, laget en wordpress blogg, skrev innlegget, og la det ut på Google+ siden det jo tross alt var det som var temaet. Jeg hadde kanskje regnet med en 5-6  lesere og kanskje et par kommentarer, men slik skulle det ikke gå…

På formiddagen den  2 Juli la jeg ut innlegget, det ble postet offentlig og tagget med et par Google personligheter ettersom jeg ønsket å forsikre meg at i det minste de fikk med seg det jeg hadde skrevet.

Men det som mange har omtalt som en virtuell spøkelsesby hadde virkelig noe annet å by på enn forlatte profiler og gamle oppdateringer…

Jeg vet ikke om alt det som måtte krype og gå i den 1 år gamle ”spøkelsesbyen” kom ut av husene sine, men nå et døgn senere har jeg i hvert fall fått 80 plusser (Googles svar på Like), 33 kommentarer, og 10 delinger.  Jeg synes absolutt det virker som en by med liv!  Med det utgangspunktet skulle man jo også tro det var interessant for markedsførere som ønsker å kommunisere med brukerne på nett.

Misforstå meg ikke, jeg flytter ikke ut av verken Facebook, Twitter, eller LinkedIn, jeg mener heller ikke bedrifter skal kaste seg over alle nye sosiale nettverk hver gang noen sier det er spennende.  Men det er en kjennsgjerning at Google er verdens mest besøkte nettsted. Derfor tror jeg ikke det er lurt å avvise Google+…

Dette blir siste innlegg om G+ for denne gang, men når en «spøkelsesby» byr opp til fest, da var det enkelt å skrive det vanskelige andre innlegget.

Kategorier: , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..