Endelig egen blogg!

Hei, og hjertelig velkommen til min blogg. okboen.com

Jeg heter stort sett okboen overalt på nettet, ikke fordi at det skal være spesielt kult eller særlig kreativt men rett og slett fordi det ville vært litt tungvint å hatt nicket @olekristianboen som jeg egentlig heter. Faktisk har det gått så langt at mine kollegaer i Vender Marketing har begynt å kalle med nettopp okboen, så da blir det slik.

Siden du har forvillet deg inn på denne siden, så har du sikkert funnet linken via et eller annet sosialt medie hvor jeg er tilstede. Da vet du sikkert også at jeg er aktiv i mange ulike kanaler på nett.

Jeg har meninger og tanker om ganske mye innen digital markedsføring og kommunikasjon, som ikke dekker over twitters 140 tegn, så jeg følte det var på tide å begynne å dele tanker på eget domene.

Så, derfor blogg, og derfor okboen.com, håper du finner det jeg skriver interessant.  Setter veldig pris på kommentarer og innspill både når du er enig, og når ikke er fullt så enig.

Kategorier:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..